Cookie- og privatlivspolitik

Vi opbevarer data om dig, hvis du tidligere har afgivet dine informationer og accepteret vores privatlivspolitik – for eksempel ved at skrive dig op til vores nyhedsmail eller ved at udfylde en kontaktformular i en af vores annoncer.

Formålet med vores databehandlingen er, at du hører fra os, når der er relevant nyt fra Komio. Det kan være et nyt blogindlæg, et nyt kursus, en ny kundecase eller noget fjerde, vi gerne vil dele med dig. Oplysningerne kan også blive brugt til at målrette indhold i vores egne annoncer og tilpasse services.

De oplysninger vi anvender er almindelige personoplysninger som navn, e-mailadresse og arbejdsplads.

Du har altid ret til:

- at få oplyst de informationer, vi har registreret om dig
- at få berigtiget urigtige oplysninger om dig
- at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger
- i visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset

Komio er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i vores system. Vi benytter Active Campaign til opbevaring af data og til udsendelse af mails. Vi har en databehandleraftale med Active Campaign, som du til enhver tid kan få udleveret.

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du ønsker. Du kan blive slettet som modtager, hvis du ønsker det. Henvend dig til simon@komio.dk, hvis du har spørgsmål til dine oplysninger eller vil slettes.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Komio ApS
P. O. Pedersensvej 2
8200 Aarhus N
Telefon: +45 25 53 14 02
Email: simon@komio.dk

Komio Extended

Én gang om måneden giver vi dig din content-indsprøjtning med konkret viden og gode fifs til din B2B-marketing